Mistrovství klubu GCLKO 2022 na rány

Základní údaje
Zahájení: 24.09.2022 v 8:30
Počet dní: 2
Pořadatel::
Hřiště: Zlín
Podmínky turnaje
Mistrovství klubu se mohou účastnit všichni členové klubu s herním HCP. Hraje se podle Pravidel golfu R&A, Soutěžního řádu ČGF a Místních pravidel GCLKO. Je zakázáno používání mobilních telefonů k volání (s výjimkou situací při ohrožení života nebo zdraví hráčů či v případě nutnosti volat rozhodčího turnaje) - trestem za porušení pravidla je diskvalifikace. Startovní listina bude zveřejněna nejpozději den před konáním turnaje do 20 hod prostřednictvím www.cgf.cz jako příloha turnaje. Tempo hry - každá skupina hráčů je povinna dokončit prvních devět jamek nejpozději za 2:30 hod a celé soutěžní kolo nejpozději za 5:00 hod. Přihlášením na turnaj stvrzuje hráč, že se seznámil a souhlasí se všemi podmínkami souvisejícími s konáním turnaje uveřejněnými na serveru ČGF a zároveň hráč uděluje pořadateli souhlas se sběrem osobních údajů, pořizováním fotografií, videozáznamů, jejich zpracováním a zveřejněním. V případě přihlášení hráče do turnaje po zveřejnění startovní listiny na stránkách ČGF, bude hráč zařazen do posledního flightu, pokud nebude po dohodě stanoveno jinak. Flighty na startovní listinu budou složeny dle HCP. Je povoleno používání měřících zařízení.
Další informace
Popis: Kdo se stane letošním mistrem a mistryní klubu? Přijďte zúročit herní dovednosti načerpané v průběhu letošní sezóny. Turnaj je uzavřený pouze pro členy GCLKO. Turnaj se hraje ve čtyřech hlavních kategoriích: A: Mistr klubu B: Mistryně klubu C: Junior mistr klubu (kategorie hráči a hráčky do 15 let) D: Mistr klubu senior (kategorie hráči a hráčky 55 let a více) A aby měli i "slabší" hendikepy chuť přijít si zahrát, nově jsme založili i kategorii E, která se bude hrát na stablefordové body. Zde budou oceněni hráči, kteří dosáhnou nejlepšího výsledku na body. A pokud odehrají oba dny, bude se jim započítávat lepší výsledek. Mistrovství klubu se hraje na brutto rány. Mistrovský titul získají hráči s nejnižším počet ran. Turnaj se hraje na 2 kola: 2x 18 jamek. 1. kolo v sobotu 24.9. od 8:30; 2. kolo v neděli 25.9. od 8:30. V obou dnech je start postupný z první jamky. Hráči v hlavních kategoriích budou rozděleni do flightů podle HCP. Vyhodnocení jednotlivých kategorií: Všechny amatérské kategorie budou vyhodnoceny v neděli po skončení 2. soutěžního kola. Minimální počet hráčů pro start a hodnocení jednotlivých kategorií: A: Mistr klubu: 10 hráčů B: Mistryně klubu: 3 hráčky C: Junior mistr klubu: 3 hráči a hráčky D: Mistr klubu senior: 5 hráčů a hráček
Přihlášení: Na serveru www.cgf.cz v sekci turnaje nebo na místě, popř. telefonicky 739 079 911.
Způsob startu: Obě kola postupný start z jamky č. 1. Startovní listina pro 1. kolo bude sestavena striktně podle HCP. Startovní listina pro 2. kolo dle výsledků 1. kola.
Vítězství: Nejnižší počet brutto ran v kategoriích A - D. Nejvyšší počet stablefordových bodů za 18 jamek v kategorii E. Pokud hráč odehraje oba dny, bude se mu započítávat lepší výsledek. V případě nerozhodného výsledku o první místo ve všech hlavních kategoriích rozhodne o lepším umístění pokračování soutěžního kola systémem „náhlá smrt“ od jamky č. 1 do prvního rozhodnutí. O pořadí na druhém - třetím místě v případě shody výsledků ve všech hlavních kategoriích rozhodne lepší výsledek na posledních 9,6,3,1 jamce.
Ceny: Ceny odpovídají amatérskému statusu. Oceněny budou kategorie pro hráče s amatérským statusem. Poháry za 1. místo v kategorii Mistr klubu, Mistryně klubu, Junior mistr klubu, Mistr klubu senior, zápis na putovním poháru a tabuli mistrů. Věcné ceny pro 1. - 3. místo ve všech kategoriích. Zápis na putovní poháry v kategoriích - A, B, C, D Hodnoceny budou kategorie při naplnění minimální kapacity.
Úhrada nákladů: Při registraci v sobotu 24.září od 8 hodin před startem 1. kola. Hráči, kteří hrají pouze nedělní kolo před startem 2. kola v neděli.
Stravování: Snídaně + voda do bagu. Oběd - po dokončení kola (18 jamek). Přihlášení hráči se specifickými stravovacími potřebami (alergie, bez lepku, vegetariáni apod.) hlaste své požadavky nejpozději den před konáním turnaje.
Poplatky: Startovné je 600 Kč/2 dny; 350 Kč/1 den; Děti do 15 let 400 Kč/2 dny; 250 Kč/1 den
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
A: Mistr klubu Na rányNeAno
B: Mistryně klubu Na rányNeAno
D: Mistr klubu seniorNa rányNeAno
E: StablefordStablefordAnoAno
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
YELLOW+4,054,055100M
RED+4,054,00100F
WHITE+4,054,0054M

2. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
WHITE+4,054,0054M
RED+4,054,00100F
YELLOW+4,054,055100M

1.5.8875.22967, 19.04.2024 12:45 , počet registrovaných uživatelů : 65683