OPEN PGK 2024, O ZÁJEZD DO MARBELLY. Nearest na všech 3.parech +VIP green fee. Whisky+bohatá svačina

Základní údaje
Zahájení: 28.10.2024 v 9:30
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Slapy
Podmínky turnaje
Dva otevřené turnaje od Pražského Golfového Klubu 2024 www.PGK.cz jsou určeny všem amatérským hráčům. Svou účastí souhlasí se všeobecnými podmínkami turnajů zveřejněných na stránkách www.PGK.cz. Všechna práva vyhrazena. Účastí na turnaji hráč bere na vědomí, že pořadatel pořizuje foto dokumentaci z turnaje a souhlasí s jejím přiměřeným použitím v galeriích na www.pgk.cz a reportech na sociálních sítích spravovaných pořadatelem. Vítězové kategorií jsou povinní si převzít ceny osobně, pokud se tak nestane ceny propadají.
Další informace
Popis: Turnaj na 18 jamek s postupným startem. Hraje se podle Pravidel, soutěžního řádu ČGF, provozního řádu a místních pravidel hřiště. Vložené soutěže: Nearest to Pin na všech 3. parových jamkách. Vítězové kategorií jsou povinní si převzít ceny osobně, pokud se tak nestane ceny propadají.
Přihlášení: Přes server ČGF, nebo případně na tel: 608 037 575 Buggy do turnaje povoleny po domluvě.
Způsob startu: Postupný start z jamky č.1 dle startovní listiny, která bude k dispozici zde v příloze 27.10. od 20.00 hodin a i na www.pgk.cz, v sekci Turnaj = startovní listina, startovní časy od 09:30 hod
Vítězství:
Ceny: POZOR !!! Již na druhém turnaji první 3 hráči v pořadí ze dvou turnajů mají možnost si vybrat z těchto cen. Např: Hlavní cenou je Víkendový Golfový Zájezd do Calahondy na 2 noci a s 2 green fee na hřiště Cabopino-Marbella + druhé fee na hřiště s překvapením. Další Hlavní cena z výběru je BALÍČEK s 2mi fee(z výběru Karlštejn, Konopiště, ČM, Molitorov, Mstětice, Beřovice atd...), dále bude k výběru 2x PGK členství vč. E-Karta ČGF za 1499 Kč + výherce si může složit Kredit na hru v REZERVAČNÍM SYSTÉMU PGK na adrese rezervace.pgk.cz a zde z výběru 20ti hřišť z nabídky PGK hraje až s 50% slevou například na: Konopišti nebo Karlštejně nebo Hodkovičky atd... v roce 2024-25. --- Vítězové základních turnajů obdrží věcné ceny, vína, FEE od Green Fee Clubu a Pražského Golfového Klubu a golfové zboží. Odměníme první 3 hráče v každé kategorii + Nearest to Pin na všech 3 parech, Brutto na rány ze hry atd...Více na odkazu turnaje níže: www.pgk.cz
Úhrada nákladů: Pouze Hotově na recepci klubu ( platební karty nejsou akceptovány)
Stravování: Bohaté občerstvení do bagu s vodou a Colou atd... Alko ochutnávka whisky, jagermaister, víno + domácí dobroty s alko a nealko ochutnávkou.
Poplatky: Celkem GF + startovné 1599 Kč. V ceně je Green fee + bohaté občerstvení s ochut. vín + turnajový servis + zpracování výsledků, marshal + rozhodčí + vložené soutěže + ceny do turnaje atd.). Startovné jen 599Kč + 100Kč za zapsání výsledku: pro ostatní hráče jako jsou řádní členi GC Slapy + dále hráči s volnou hrou Pražského Golfového Klubu(Green Fee Clubu) + dále hráči ČGK v limitu + karty + vouchery atd... Poplatek je včetně (Bohatého občerstvení s ochut. vín + domácí dobroty s alko + nealko + zpracování výsledků + ceny do turnaje atd.) Platbu prosíme pouze hotovostní.
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
Společná +1,0-16 stablefordStablefordAnoAno
Společná 16,1-29,9 stablefordStablefordAnoAno
Společná 30,0-54,0 stablefordStablefordAnoAno
Společná brutto na rány i pro členy PGKNa rányNeNe
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
YELLOWPRO54,00100M
REDPRO54,00100F

1.5.9040.32291, 01.10.2024 17:56 , počet registrovaných uživatelů : 67785