GOLF DIGEST OPEN TOUR 2021 C&S

Základní údaje
Zahájení: 26.06.2021 v 9:30
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Česká Lípa
Podmínky turnaje
Turnaje se mohou zúčastnit pouze REGISTROVANÍ HRÁČI na serveru ČGF, kteří splňují amatérský status a mají uhrazeny poplatky turnaje. Hraje se podle Pravidel golfu a Místních pravidel hřiště. Do soutěže bude přijato maximálně 100 hráčů. Vítězem kategorie se stane hráč/hráčka s nejvyšším počtem stablefordových bodů. V turnaji je povoleno používat vyhovující měřicí zařízení. Použití golfových carts je zakázáno s výjimkou případů schválených soutěžním výborem. Účastník tohoto golfového turnaje je povinen pořadateli nebo jím pověřené osobě prokázat splnění alespoň jedné z níže uvedených podmínek účasti na hromadných akcích dle mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ČR:
Další informace
Popis: GOLF DIGEST OPEN TOUR 2021 je součástí celoroční série, kdy se do průběžné tabulky započítávají stablefordové body uhrané na jednotlivých turnajích. Turnaj je vypsán na 18 jamek, stableford a úpravu HCP. Hraje se podle platných Pravidel golfu a Místních pravidel hřiště. Do soutěže bude přijat pouze stanovený počet hráčů, viz KAPACITA TURNAJE. V turnaji je povoleno používat PRAVIDLŮM VYHOVUJÍCÍ měřicí zařízení a jiné Pravidlům odpovídající elektronická zařízení. Použití golfových bugin je zakázáno s výjimkou případů schválených soutěžním výborem. VÝSLEDKY budou zveřejněny na serveru ČGF. Průběžnou tabulku série GOLF DIGEST OPEN TOUR 2021 naleznete na serveru www.golfdigest.cz. Kompletní KALENDÁŘ TOUR je zveřejněn na webu www.golfdigest.cz. SYSTÉM KVALIFIKACE: na finálový turnaj 2021 postupuje 20 nejlepších hráčů z průběžné tabulky s 8 nejlepšími uhranými výsledky.
Přihlášení: Pouze přes server ČGF. Oficiální startovní listina bude zveřejněna v záložce STARTOVNÍ LISTINA nejpozději den před zahájením turnaje v 18.00 hodin.
Způsob startu: Semicanon start v 9,30hod. Oficiální startovní listina bude zveřejněna v záložce STARTOVNÍ LISTINA nejpozději den před zahájením turnaje v 18.00 hodin.
Vítězství: Výsledky a celkové zhodnocení turnaje najdete na našem webu.
Ceny: NEJLEPŠÍ TŘI HRÁČI ve vypsané kategorii získávají věcné ceny v souladu s Pravidly amatérského statusu. Na turnaji neprobíhá vyhlašování vítězů a ceny budou zaslány výhercům na domácí adresu.
Úhrada nákladů:
Stravování:
Poplatky: STARTOVNÉ (s výjimkou bonusového turnaje na hřišti PANORAMA) 600 KORUN PLATÍ pro předplatitele magazínu Golf Digest C&S a členy domovského klubu s uhrazeným ročním poplatkem. Ostatní hráči hradí jak STARTOVNÉ, tak platné hrací fee. Úhrada poplatků v den turnaje je možná na místě pouze v hotovosti. STARTOVNÉ zahrnuje občerstvení do hry, zpracování výsledků, organizaci turnaje a ceny pro vítěze kategorie. Jako úhradu hracího poplatku NELZE uplatnit fee virtuálních golfových klubů (ČGK, Davis Club, Greenfee Club – Pražský golfový klub, Bestgolf Blue Sky, StredaIniak a další.) SLEVY na hrací fee lze uplatnit pouze po dohodě s provozovatelem hřiště. Možnost platby předem na účet 108108881/5500 variabilní symbol: členské číslo ČGF. Přihlaste se na turnaj a poté platbu proveďte kdykoli, třeba pár dní před turnajem. POZOR, platba musí přijít do pátku před turnajem.
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
společná hcp 0-20StablefordAnoAno
společná hcp 20,1-54StablefordAnoAno
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
RED+9,054,00100F
YELLOW+9,054,013100M
RED+9,054,0012M

1.5.8864.29080, 08.04.2024 16:09 , počet registrovaných uživatelů : 65650