Mladobucká mládežnická tour 1

Základní údaje
Zahájení: 20.06.2021 v 14:00
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Mladé Buky
Podmínky turnaje
Vzhledem k současné epidemiologické situaci musíme upozornit na nutnost dodržovat MO MZ ČR. Věnujte pozornost povinnosti účastníka turnaje v příloze.
Další informace
Popis: Série pěti mládežnických turnajů, pro hráče do 26 let, s nebo bez HCP. Hraje se ve dvou kategoriích, hráči s HCP a hráči bez HCP. Hráči s HCP hrají 1x18 jamek na stb. body a úpravu hcp. Hráči bez HCP hrají 1x9 jamek na rány ze zkrácených odpališť, odpovídajících jejich věku a schopnostem. Hrajeme podle platných Pravidel golfu 2019 a místních pravidel. V kategorii bez HCP se hraje, pro zrychlení hry dle pravidla 21.2, na maximální skóre dvakrát par + 2. Příklad: v případě tříparové nepovedené jamky hráč zapisuje 8 ran, jamku nedohrává a pokračuje na další odpaliště.
Přihlášení: Server ČGF.
Způsob startu: Postupný z odpaliště jamky č. 1.
Vítězství: V kategorii s HCP vítězí hráč s nejlepším stb. výsledkem, v kategorii bez HCP vítězí hráč s nejmenším počtem ran. V případě shody postupujeme dle Pravidel golfu. Po skončení série pěti turnajů bude vyhlášen nejlepší hráč v kategorii. Do celkového pořadí budou započítávány tři nejlepší výsledky.
Ceny: Poháry a věcné ceny.
Úhrada nákladů: Před startem na recepci GCMBU.
Stravování: Svačina do hry. Před hrou a po hře je, pro hráče a jejich doprovod, k dispozici občerstvení na terase hotelu.
Poplatky: Startovné + fee 400,- Kč, člen klubu GCMBU platí pouze startovné 200,- Kč.
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
Smíšená s HCPStablefordAnoAno
Smíšená bez HCPNa rányNeNe
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
REDBEZBEZ026M
REDBEZBEZ026F

1.5.8836.29028, 11.03.2024 16:07 , počet registrovaných uživatelů : 65425