UNDER ARMOUR 9 HOLE GOLF TOUR 2021

Základní údaje
Zahájení: 24.06.2021 v 15:00
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Zlín
Podmínky turnaje
Hraje se o účast na dvojturnaji (2x 9 jamkový turnaj) v září na Kácově - účast pro hráče zdarma, všichni hráči se musí registrovat přes stránky partnera turnaje GPA. Resort nevyhlašuje výsledky (pouze regionální finále) - vše bude probíhat elektronicky. Na každé tříparové jamce za hole in one balíček oblečení Under Armour v hodnotě 15.000 Kč.
Další informace
Popis: Under Armour Golf Tour 2021 se skládá celkem ze 120 turnajů základní části, které se odehrají na 40 partnerských resortech, pěti regionálních finále a národním finále, které se odehraje 23.9. na Resortu Panorama Kácov regiony: Morava, Jih, Severo-východ, Severo-západ, Střed turnaje budou probíhat v odpoledních hodinách, dle resortu bude možné hrát v průběhu celého dne, podmínkou bude účast alespoň 2 hráčů účastnících se turnaje ve flightu všechny turnaje jsou na 9 jamek všechny turnaje jsou otevřeny hráčům s aktivním HCP každý účastník je pozván buď partnerem túry nebo hradí startovné, které je stanoveno na každý turnaj individuálně regionální finále a národní finále je pouze na pozvání
Přihlášení: Všichni hráči se musí registrovat přes stránky partnera GPA https://www.uagolftour.cz Bez registrace na www.uagolftour.cz ztrácí hráč nárok od pořadatele jak na elektronické ceny pro všechny příchozí hráče, tak na veškeré výherní elektronické ceny. Zároveň se nebude moci zúčastnit ani regionálního/národního finále.
Způsob startu: Postupný z jamky č.1
Vítězství: Výhry v základní části každý turnaj bude mít své vítěze ve třech kategoriích. 1.- 3. místo – hodnotné věcné ceny UA a ceny od partnerů vyhlašování a ceny pro umístěné v základní části budou předávány elektronicky, ceny pro vítěze regionálních finále a finále – budou předávány fyzicky Výhry ve finálových regionálních turnajích hráči umístění na prvním místě ve všech kategoriích: - oblečení od značky Under Armour v hodnotě 5.000 Kč - hodnotné ceny od partnerů hráči umístění na druhém místě ve všech kategoriích: - oblečení od značky Under Armour v hodnotě 3.000 Kč - hodnotné ceny od partnerů hráči umístění na třetím místě ve všech kategoriích: - oblečení od značky Under Armour v hodnotě 1.000 Kč - hodnotné ceny od partnerů předání výhry je podmíněno účastí na vyhlášení výsledků finálového turnaje
Ceny: Každý turnaj bude mít své vítěze ve třech kategoriích. 1.- 3. místo – hodnotné věcné ceny UA a ceny od partnerů. vyhlašování a ceny pro umístěné v základní části budou předávány elektronicky, ceny pro vítěze regionálních finále a finále – budou předávány fyzicky.
Úhrada nákladů: V hotovosti nebo platební kartou po příchodu v recepci.
Stravování: sušenka a voda do bagu
Poplatky: Startovné 200 Kč + fee (řádní členové GCLK 0Kč, ostatní dle platného ceníku) Startovné si hradí každý účastník na turnaji při příchodu Startovné standardně obsahuje: - zapsání výsledku - dárek při příchodu - sušenka a voda do bagu - ceny pro umístěné (věcné ceny, vouchery na golfové oblečení a vybavení a další ceny od partnerů)
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
A: HCP +4,0 - 18,0StablefordAnoAno
B: HCP 18,1 - 54StablefordAnoAno
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
YELLOW+4,054,00100M
RED+4,054,00100F

1.5.8875.22967, 19.04.2024 12:45 , počet registrovaných uživatelů : 65683