Mercedes-Benz After Work Golf Cup

Základní údaje
Zahájení: 22.06.2021 v 17:00
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Černý Most - Black Bridge Resort
Podmínky turnaje
Hraje se dle pravidel golfu, místních pravidel a soutěžního řádu ČGF. Každý účastník: 1) Provede registraci na oficiálních stránkách https://cz.awgc.com 2) Přihlásí se na serveru ČGF. Bez provedení registrace na oficiálních stránkách https://cz.awgc.com není možné, aby se hráč účastnil soutěže o celoroční ceny a také na místě hradí svačinu do bagu.
Další informace
Popis: Času není nazbyt, a proto jsme změnili formát hry, aby pro golfisty byla hra méně časově náročná. Společnost Mercedes-Benz, jako titulární sponzor After Work Golf Cup, napomáhá posunout hru golfu tímto směrem kupředu založením mezinárodních sérií devíti jamkových turnajů, které budou sedět jak Vašim potřebám, tak i životnímu stylu. Devíti jamkový golf Vám nezabere tolik času. Třetí ročník Mercedes-Benz After Work Golf Cup v bodech: vždy 9jamkové hřiště - turnaj na 9 jamek (soutěžní kolo), vždy úterý, začátek vždy v 17:00, formát turnaje s ranking listy, celoroční možnost vyhrát exkluzivní ceny. Před a po turnaji budou k dispozici 2 vozy Mercedes-Benz pro testovací jízdy, informace na recepci klubu. Více informací na: www.awgc.cz
Přihlášení: Přes ČGF /pro zapojení do celoroční soutěže registrace na www.awgc.cz
Způsob startu: Postupný start z jamky č. 1
Vítězství: Vyhlašují se 3 nejlepší hráči NETTO v jedné kategorii (dle celkového počtu účastníků)
Ceny: Pro první 3 v kategorii + celoroční soutěž o exkluzivní ceny Možnost vyhrát celoroční ceny mají výhradně hráči registrovaní na www.awgc.cz.
Úhrada nákladů: Na recepci Golf Resort Black Bridge v hotovosti nebo kartou.
Stravování: Svačina do bagu.
Poplatky: Green Fee 650 Kč + 190 Kč startovné (včetně svačiny). Na Fee je možné uplatnit 15% členskou slevu, slevu z turnajového KP a roční hrací Fee. V případě, že se zaregistrujete na stránkách www.awgc.cz, platí za Vás svačinu do bagu (90,- Kč) Mercedes-Benz Cars Česká republika, s.r.o.
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
Společná 0-54 nettoStablefordAnoAno
Společná 0 - 54 bruttoStablefordNeAno
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
RED+9,054,00100F
YELLOW+9,054,00100M

1.5.8880.37213, 24.04.2024 20:40 , počet registrovaných uživatelů : 65812