Prezident Cup "KARLOS"

Základní údaje
Zahájení: 19.06.2021 v 9:30
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Alfrédov
Podmínky turnaje
Hraje se podle Pravidel golfu a Místních pravidel GCAL.
Další informace
Popis: Hraje se na 18 jamek, turnaj dvojic Texas Scramble. Hráči hrají každý svým míčem. Každý z dvojice odehraje první ránu z odpaliště a partneři si určí, kterým z míčů je pro ně výhodnější pokračovat ve hře. Označí místo, ze kterého následně odehrají své druhé rány. Partneři si opět určí, kterým z míčů je pro ně výhodnější pokračovat ve hře a místo označí. Následně odehrají své třetí rány. Takto pokračují až do jamky. Dvojice zapisuje počet ran, kterými byl míč dohrán do jamky. Při hře je povoleno: - hrát v libovolném pořadí nejenom na odpališti, ale i při jakékoliv jiné ráně - umisťovat míče všech hráčů a to i při hře z trestných oblastí nebo bankrů (pokud k této situaci vůbec dojde). Míče se umisťují co nejblíže původní pozici míče, ne blíže jamce - na greenu se umístí markovátko bokem od zvoleného míče do vzdálenosti jedné hlavy hole. Proti markovátku se umístí míče do vzdálenosti jedné hlavy hole.
Přihlášení: Přihlašování dvojic nebo celých flightů pouze na RECEPCI - email: recepce@alfredov.cz, +420 725 404 996
Způsob startu: Canon
Vítězství: Brutto: Nejnižší počet ran dosažených při hře. Netto: Nejnižší počet netto ran. Výsledný počet netto ran dvojice se vypočte odečtením herního HCP dvojice od brutto výsledku. Herní HCP dvojice se počítá jako 1/3 součtu aktuálních HCP hráčů dvojice. Maximální HCP pro výpočet je 36, což znamená, že hráči s vyšším HCP než 36 obdrží pro účel tohoto turnaje HCP 36.
Ceny: Poháry a hodnotné věcné a další ceny pro vítěznou dvojici soutěže Brutto a první tři dvojice v soutěži Netto. V případě, že vítězná dvojice v soutěži Brutto se umístí na některém oceňovaném místě v soutěži Netto tak získá pouze pohár, cenu obdrží dvojice s nejvyšším počtem ran Brutto.
Úhrada nákladů: Startovné jen v hotovosti, turnajové Fee lze platit kartou.
Stravování: Občerstvení v restauraci před zahájením turnaje i po odehrání jamky č.9 (před zahájením jamky č.10). Oběd po hře v restauraci.
Poplatky: Startovné ,- Kč, turnajové fee 900,-Kč. Členové GCAL platí pouze startovné (nelze uplatnit vouchery ani ČGK)
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
SpolečnáNa rányNeNe
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
YELLOW+9,054,00100M
RED+9,054,00100F

1.5.8879.33660, 23.04.2024 18:42 , počet registrovaných uživatelů : 65782