ATT GOLD OPEN GOLF TOUR - startovní listina je uložena v detailu turnaje jako příloha !!!

Základní údaje
Zahájení: 13.06.2023 v 9:30
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Beroun
Podmínky turnaje
Platný hcp a dovršený věk 20 let. ODPALIŠTĚ : Hráči, kteří mají hrát dle propozic hřiště z mistrovských odpališť (bílé – muži, modré - ženy) si mohou dle vlastního uvážení vybrat , zda chtějí hrát v příslušném turnaji z odpališť žlutých (muži), a nebo z červených (ženy) . Hráči, kterých se toto týká musí v každém případě startérovi nahlásit, z jakých odpališť budou příslušný turnaj hrát a vyznačit odpaliště na score card kvůli počítání výsledků,viz PROPOZICE TOUR.
Další informace
Popis: Dlouholetá golfová tour s historií již od roku 2002. V uplynulých třech letech hrajeme pod hlavičkou ATT INVESTMENTS CZ SE, rychle se rozvíjející spoléčnosti, která je profesionálem s více než desetiletými zkušenostmi na finančně komoditních trzích, a také byla oceněna jako nejlepší firma s komoditami v Evropě. V naší tour naleznete pohodu do hry, skvělou partu golfistů a krásné ceny. Po celou dobu tour soutěžíme o zájezd do tureckého Beleku od CK SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL na týdenní pobyt v hotelu Sirene s golfem v Beleku.
Přihlášení: Přihlašování je možné zde, nebo na www.attgolftour.cz, kde v sekci přihlášky můžete vyplnit své údaje a také napsat požadavek na složení flightů. V případě, že se hráč přihlásí zde na serveru a bude mít požadavek na složení flightu je nutno kontaktovat pí. Marcela Chrpová na tel. 737 287 288 nebo na mail attgolftour.chrpova@golflady.cz
Způsob startu: Postupný start z jamky č. 1 od 9.30 hod. Startovní listina bude zveřejněna zde v detailu turnaje jako příloha v pondělí 12..6. v 16 hodin.
Vítězství: V kategoriích stabl. netto, vložené soutěže, vítěz a vítězka na stabl. brutto. Vložené soutěže : Longest drive samostatně - muži i ženy jamka č. 18 Nearest to pin samostatně - muži i ženy jamka č. 11 V každém turnaji hodnotíme cenami první tři kategorie, čtvrtá kategorie 36,1-54 ohodnocena není z důvodu nízkého počtu. Necháváme jí zde proto, aby tito hráči měli samostatnou kategorii (ne s omezením na hcp. 36), a měli tak přehled o svých výsledcích a bylo to spravedlivé i pro hráče, kteří mají hcp do 36.
Ceny: Golfové oblečení zn. Proquip a vouchery do prodejny na Černém Mostě do vložených soutěží věnovala spol. PROQUIP. Dárkové balíčky skvělých portugalských vín věnovala spol. LIKOR -portské.cz a další eny pro vítěze v kategoriích věnovaly spol. ATT INVESTMENTS, PRAŽSKÁ ČOKOLÁDA, vouchery do wellness v hotelu SEN od spol. Infinit a další partneři. Ceny v rámci turnaje se předávají při vyhlášení. V případě, že hráč je nepřítomen, tak se cena postupuje do tomboly ze score card přítomných hráčů.
Úhrada nákladů: Hotově u registrace, platba kartou není možná. Každý hráč obdrží při registraci jako dárek malou lahvičku portského od spol. LIKOR
Stravování: Přesnídávková polévka před hrou, bohaté občerstvení do bagu do hry. Svačina na jamce č. 10 - teplá sekaná. Zde bude také ochutnávka výborných portugalských vín spol. LIKOR a skvělých čokolád spol. PRAŽSKÁ ČOKOLÁDA. Oběd po hře - výběr ze tří jídel + moučník. Výbornou vodu do našich turnajů věnovala spol. ROYAL WATER.
Poplatky: 1.900,- Kč (fee,startovné a pohoštění)platí hráči, kteří nemají členství v RBGC. 800,- Kč (poplatek recepce + startovné a pohoštění) platí hráči, kteří mají platné členství v RBGC.
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
1.HCP 0 - 16 STB StablefordAnoAno
2. HCP 16,1 - 26 STBStablefordAnoAno
3. HCP 26,1 - 36 STB StablefordAnoAno
4. HCP 36, 1 - 54 STBStablefordAnoAno
5. HCP 0 - 54 STB brutto mužiStablefordNeAno
6. HCP 0 - 54 STB brutto ženy StablefordNeAno
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
RED18,554,00100F
WHITE+9,011,40100M
BLUE+9,018,40100F
YELLOW11,554,00100M

1.5.8875.22967, 19.04.2024 12:45 , počet registrovaných uživatelů : 65683