Regionální východočeská seniorská tour 2022 /RVCST/

Základní údaje
Zahájení: 23.05.2022 v 9:00
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Panorama Golf Resort - Kácov
Podmínky turnaje
Další informace
Popis: Na letošní rok jsme připravili v rámci východočeské seniorské golfové túry 47 turnajů na 23 hřištích především východních a středních Čech. Turnaje , hrané ve čtvrtek budou přípravné a budou vyhodnocovány stableford netto jenom na serveru CGF. Turnaje , hrané v pondělí , budou soutěžní a budou hodnoceny v kategorii stableford netto a brutto body. Průběžné výsledky budou na adrese: http://parkgolf.cz/scoring-rstvc-seniori. Kromě toho bude letos také hodnocení pondělních turnajů na rány v kategoriích muži a ženy a výsledky budou vyhodnoceny na CGF v celorepublikovém žebříčku. Celkové vyhodnocení za letošní sezonu bude v kategoriích ženy a muži v obou systémech stableford netto i brutto body . Do výsledků bude každému započítáno 11 nejlepších výsledků z odehraných turnajů v pondělí . Na závěr sezony budou vyhodnoceni a oceněni vždy 3 nejlepší v kategorií ženy a muži, v systému stableford brutto a netto .Nejlepší hráči v kategorii brutto body si automaticky zajistí účast na poháru regionů.
Přihlášení: www.cgf.cz , startovní listina bude vyvěšena do 18 hod, zašle odpovědný člen soutěžního výboru k zadání pořadatelem (recepce hřiště) na server - v excelu . Požadavky na flight možný předem na e-mail orelr@seznam.cz, ivo@mader.cz na turnaje hrané v pondělí Uzávěrka přihlášek do 16,00.
Způsob startu: postupný start, začátek v 9:00 hod
Vítězství: Nejvyšší počet stablefordových brutto a netto bodů .Výsledky turnaje budou uvedeny na serveru CGF v obou kategoriích celkové výsledky budou průběžně uváděny na http://parkgolf.cz/scoring-rstvc-seniori/ V pondělních turnajích bude hodnocení také na rány v kategoriích muži a ženy a na serveru CGF budou výsledky zahrnuty do celostátního žebříčku.
Ceny: poháry a medaile pro vítěze po ukončení celé tour
Úhrada nákladů:
Stravování:
Poplatky: Všichni účastníci zaplatí na 1.turnaji , kterého se na túře zúčastní , kromě platby za konkrétní turnaj navíc poplatek 200,- Kč. Green fee 800,-.
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
0-54 na rány mužiNa rányAnoAno
0-54 na rány ženyNa rányAnoAno
0-54 společná brutto StablefordNeAno
0-54 společná netto StablefordAnoAno
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
YELLOW+9,054,00100M
RED+9,054,00100F

1.5.8875.22967, 19.04.2024 12:45 , počet registrovaných uživatelů : 65671