Hodkovičky

Hřiště na břehu Vltavy a s výhledy na Vyšehrad je přívětivé pro každého hráče už ze své podstaty.

 

Hřiště na břehu Vltavy a s výhledy na Vyšehrad je přívětivé pro každého hráče už ze své podstaty – s délkou 2750 metrů nepatří k nejdelším, ale i tak prověří všechny kategorie golfistů.

Za golfem sem dojedete tramvají, vlakem, lodí, na kole i na bruslích. Pro hřiště byl vybrán jinak těžko využitelný zátopový prostor u Vltavy, lokalita se zbytky po někdejší betonárce byla zrekultivována, zeleň už tu byla v podobě náletových keřů a vzrostlých stromů.

Golfový areál celému místu prospěl zkultivováním zeleně a novými vodními plochami. Jde o jedinečnou sportovní symbiózu: vedle golfového hřiště vede bruslařská dráha a cyklistická stezka, jsou tu tenisové kurty, vodácký areál, jezdecký areál s koňmi, v létě funguje i veřejná pláž.

Vše lemuje železniční trať posázavského pacifiku (nad ní vede i tramvajová trať). Zvláštnost místa dotvářejí i oblouky velkého železničního mostu přes Vltavu, tzv. Mostu inteligence.

Nemalé množství vodních překážek, velké modelované greeny, vysoká kvalita fairwayí i greenů a především možnost hry po celý rok, to jsou velké přednosti devítky v Hodkovičkách.

Nadstandardně vybavené tréninkové zázemí nabízí krytý driving s umělým osvětlením umožňující hru i ve večerních hodinách, putting a pitching greeny jsou samozřejmostí. Zkušení i začínající hráči najdou pomoc u zkušených trenérů Akademie Skopový i ve studiu analýzy švihu.

Ceny greenfee

Veřejnost Děti, senioři
Green Fee 9 jamek Po - Pá
600 Kč       
540 Kč
Víkendy, svátky 800 Kč       
720 Kč
Green Fee 18 jamek Po - Pá
1000 Kč       
900 Kč
Víkendy, svátky 1400 Kč       
1260 Kč

Web hřiště: hodkovicky.cz