Teetime Shot

Vítej v novém vydání informačního bulletinu TeeTime Shot

Zpět na bulletin

Czech Golf Advisor jde do finále!

Dne 4. září 2017 byly spuštěny webové stránky projektu Czech Golf Advisor. Czech Golf Advisor (CGA) je průvodcem po hřištích v České republice podle kvality hřišť a doprovodných služeb a je součástí propracovaného hodnotícího systému Rating For Golf. CGA je založen na systematickém sběru recenzí hráčů pod heslem „Váš názor nás zajímá“ a je podkladem pro nezávislé hodnocení golfových hřišť.

Systematický přehled hodnocení jednotlivých hráčů zaručuje možnost získat rychle a přehledně informace pro další zájemce hry na daném hřišti. Na webových stránkách czechgolfadvisor.cz je možné vyplnit hodnocení jednotlivých odehraných hřišť. Zpracování odpovědí umožňuje měnit plynule Hráčský rating, kterým je fakticky validována inzerovaná úroveň kvality golfového zařízení a služeb ze strany samotných hráčů.

Nezanedbatelnou přidanou hodnotu systému přináší napojení na on-line rezervační a odbavovací systém TeeTime. Hráči jsou bezprostředně po absolvování hry motivováni k provedení svého hodnocení. V několika otázkách hodnotí kvalitu hřiště, zázemí, služby personálu i celkový dojem z návštěvy a případná doporučení. Za každé páté vyplněné hodnocení získá hodnotitel 1 fee zdarma z bonusového koše CGA.

 

Zpět na bulletin