Teetime Shot

Vítej v novém vydání informačního bulletinu TeeTime Shot

Zpět na bulletin

Vsaďte si na vítěze Czech Masters!

Golf je hra pro sázení jako stvořená. A největší golfová událost u nás – právě probíhající Czech Masters se tomuto fenoménu také nevyhýbá. Vsaďte si, na vítěze, na umístění Čechů, na hole-in-one... nemůžete prodělat.

Sázková kancelář Tipsport, partner D+D REAL Czech Masters 2017, nabízí golfovým fanouškům a sázkařům neobyčejně širokou nabídku kurzů a sázek, a to jak před začátkem turnaje, tak v jeho průběhu.

Kromě standardní sázky na vítěze je možné si vsadit například na to, zda během turnaje padne hole-in-one, zda se to někomu podaří na jamce č. 13, za což Tipsport vypsal hráčskou prémii 1,3 milionu Kč, ve kterém kole se to případně podaří, anebo též, který hráč to nejspíše dokáže.

Varianta, že bude zahraná hole-in-one během turnaje, stojí v kurzu 3,5:1, opačná situace je oceněná kurzem 1,25:1. A že se tak stane přímo na zmíněné jamce č. 13, je možno si vsadit v kurzu 9:1.

A nejspíše se to podaří někomu z tria Kaymer, Pieters a Fitzpatrick – vklad by se v takovém případě zhodnotil stokrát!

Největším favoritem je podle bookmakerů Tipsportu Belgičan Thomas Pieters s kurzem 8:1 na vítězství, s odstupem za ním následuje trojice Matthew Fitzpatrick (13:1), Martin Kaymer a Lee Westwood (oba 15:1).

Kdo by si chtěl vsadit na českého hráče a držet mu palce, tak může například na Filipa Mrůzka. A nemusí to být přímo na vítězství (400:1), ale třeba na jeho konečné umístění – do 5. místa (150:1), do 10. místa (30:1), do 20. místa (10:1) nebo do 30. místa (4:1).

Všechny kurzy můžete detailně nastudovat zde: tipsport.cz

Zdroj: Golfextra.cz

 

Zpět na bulletin