Teetime Shot

Vítej v novém vydání informačního bulletinu TeeTime Shot

Zpět na bulletin

8 způsobů, jak se dostat ZDARMA na Czech Masters

Golfová událost rokuse nezadržitelně blíží. Čtvrtý ročník D+D REAL Czech Masters startuje už v příštím týdnu. Máte osm možností, jak se na turnaj dostat zadarmo.

Stačí se vejít do jedné z následujících skupin, a můžete při cestě na Czech Masters nechat peněženku doma. I když, možná by vás to pak mrzelo v turnajové vesničce...

GOLFISTA REGISTROVANÝ V ČGF

Asi největší počet návštěvníků turnaje bude splňovat tuto kategorii. Stačí přijít ke vstupu, ukázat svou platnou členskou kartičku v České golfové federaci pro rok 2017 a můžete vstoupit.

MAJITEL VOZU ŠKODA

Pokud na jedno z přilehlých parkovišť pro návštěvníky dorazíte v autě s okřídleným šípem ve znaku, nezapomeňte se tím pochlubit u vchodu. Když ukážete své klíčky od auta, může projít zdarma i jeden váš doprovod!

KLIENT RAIFFEISENBANK

V turnajové vesničce dostane vaše kreditní karta pořádně zabrat, vždyť stánků s atraktivním zbožím bude historicky nejvíce. Určitou kompenzací tak může být, že pokud u vstupu do areálu ukážete kreditní kartu od Raiffeisenbank, ušetříte za vstupné.

MAJITEL GOPASSU

S věrnostním programem GOPASS můžete během celého roku využívat po celém Česku spoustu služeb. A jednou z nich je nově také vstup zdarma na Czech Masters. Stačí u vstupu ukázat svou kartičku a je to.

SÁZKAŘ U TIPSPORTU

Nejen, že si na vítěze turnaje můžete vsadit u Tipsportu a vyhrát tak pořádný balík peněz, ale pokud navíc u vstupu ukážete svůj tiket, ať už z pobočky, nebo virtuální, v minimálně hodnotě 50 korun a se sázkou na Czech Masters, máte vstup zdarma.

JUNIOR DO 15 LET

Pokud stále patříte mezi ty šťastné jedince školou povinné a nebylo vám ještě 15 let, proklouznete kolem turniketu bez placení také.

SENIOR NA 65 LET

To samé platí pro ty zkušenější z vás, kteří se mohou pochlubit třeba i tím, že oni sami zažili největší triumfy třeba Sama Sneada, nebo Bena Hogena. Vy si vstup zdarma prostě zasloužíte!

ZTP

Pokud máte i jiný handicap, než je ten golfový, budete na Albatrossu během D+D REAL Czech Masters samozřejmě vítáni a nebude vás to také stát ani korunu. Tak dorazte!

 

Zpět na bulletin