Teetime Shot

Vítej v novém vydání informačního bulletinu TeeTime Shot

Zpět na bulletin

Deset Čechů na Czech Masters!

Zatím je jisté, že na startovní listině bude příští čtvrtek při prvním kole D+D Real Czech Masters svítit 10 českých vlajek. A další možná ještě přibudou.

Posledním domácím hráčem, který byl minulý pátek dopsán, je Cyril Suk. Zařadil se po bok Filipa Mrůzka, Jana Cafourka, Petrů Gála a Dědka juniora, Daniela Suchana a dalších čtyř amatérů Davida Siwyho, Romana Kumpošta, Vojtěcha Kostelky a Matyáše Zapletala, kteří už měli start jistý.

Suk v posledních letech hrál hodně na Blízkém východě, v Asii, Jižní Africe nebo v Jižní Americe, poté na chvíli zakotvil v Česku a odehrál několik turnajů místních sérií. Naposledy se představil začátkem tohoto týdne v Sokolově, kde na akci Czech One Tour obsadil dělenou 18. příčku.

Na Czech Masters se Suk ukázal poprvé a naposledy v roce 2015, kdy však po kolech za 78 a 77 ran neprošel s celkovým skóre +11 cutem. To se mu nepodařilo ani při jeho osmi dosavadních startech na Challenge Tour.

Čtvrtý ročník D+D REAL Czech Masters se bude hrát na Albatrossu od 31. srpna do 3. září a hlavními hvězdami jsou Martin Kaymer, Lee Westwood, John Daly, Darren Clarke, Thomas Pieters nebo Matthew Fitzpatrick.

Zdroj: czechmasters.cz

 

Zpět na bulletin