Teetime Shot

Vítej v novém vydání informačního bulletinu TeeTime Shot

Zpět na bulletin

Nevěřte zkušenějším golfistům!

Mladý vášnivý golfista vyšetřil jedno všední odpoledne pár hodin času, a tak se těšil, jak si zahraje na sklonku dne alespoň devítku. Když se chystal k odpalu, přišoural se k němu starší muž a požádal ho, zda by mohl jít s ním.

Mladík neuměl říct ne, a tak vyrazili ve dvou. A nelitoval. Starší muž hrál velice svižně. Jeho rány nebyly tak dlouhé a vysoké, jako mladíkovy údery, ale byly konzistentní a prosté jakýchkoli chyb. Rychle a svižně prošli hřištěm, až odpálili své drajvy na devítce. Zde se ale mladík dostal opět do problémů, kdy se přesně mezi jeho míčem a vlajkou tyčila statná borovice.

Když jsem byl v tvých letech, také jsem občas zatáhl drajv, pak jsem ale vždy hrál přes tuto borovici a číslo vždy zachránil," komentoval nastalou situaci straší muž.

Mladík se tedy připravil k ráně a po několika cvičných švizích odehrál excelentní úder. Na borovici však přesto nestačil a její špička srazila míč do vysoké trávy. Mladý muž se podívá vyčítavě na svého spoluhráče: „To bych chtěl tedy opravdu vidět, jak jste hrál přes tuto borovici..."

Vždyť jsem vám říkal, že když jsem přes ni hrál, byl jsem ve vašich letech! To měla borovice jen necelé tři metry!"

 

Zpět na bulletin