ATT GOLF TOUR - turnaj zrušen - hlášené bouřkové počasí, náhr.termín 8.8. čtvrtek

Základní údaje
Zahájení: 02.08.2024 v 10:00
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Konopiště
Podmínky turnaje
Platný hcp a dovršený věk 20 let. ODPALIŠTĚ : Hráči, kteří mají hrát dle propozic hřiště z mistrovských odpališť (bílé – muži, modré - ženy) si mohou dle vlastního uvážení vybrat , zda chtějí hrát v příslušném turnaji z odpališť žlutých (muži), a nebo z červených (ženy) . Hráči, kterých se toto týká musí v každém případě startérovi nahlásit, z jakých odpališť budou příslušný turnaj hrát a vyznačit odpaliště na score card kvůli počítání výsledků,viz PROPOZICE TOUR. Měřící přístroje v rámci pravidel ČGF povoleny. Buggy do hry povoleny - není vyžadováno žádné zdravotní potvrzení.V rámci turnaje je domlouvena sleva 20 % - pro naše hráče je cena za buggy 920,- Kč . Buggy se kupují na golfové recepci hned u příjezdu na parkoviště ve wellness !!!
Další informace
Popis: Dlouholetá golfová tour s historií již od roku 2002. Již sedmou sezonu hrajeme pod hlavičkou ATT INVESTMENTS CZ SE, rychle se rozvíjející společnosti, která je profesionálem s více než dvanáctiletými zkušenostmi na finančně komoditních trzích, a také byla několikrát oceněna jako nejlepší firma s komoditami v Evropě. V naší tour naleznete pohodu do hry, skvělou partu golfistů a krásné ceny. Po celou dobu tour soutěžíme o zájezd do tureckého Beleku od CK SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL na týdenní pobyt v hotelu Sirene s golfem v Beleku. Ochutnávku "něčeho dobrého" do hry zajišťují na každém turnaji spol. LIKOR - portské.cz, dovozce portugalských vín a spol. PRAŽSKÁ ČOKOLÁDA.
Přihlášení: Zde v přihláškách, nebo stránkách www.attgolftour.cz v sekci turnaje .
Způsob startu: POSTUPNÝ START z jamky č. 1. od 9.30 hod. Startovní listina bude zveřejněna zde ve čtvrtek 1.8. v 16 hod. zde níže v detailu turnaje jako příloha. Registrace hráčů na zámku od 8 hodin.
Vítězství: Ve vypsaných kategoriích - netto stabl.body + vložené soutěže + vítěz a vítězka na stabl.brutto body. Výsledky tohoto turnaje se započítávají do celkových výsledků naší soutěže o týdenní ubytování s golfem v tureckém Beleku jako Lucky Double turnaj (zdvojený počet brutto bodů), viz PROPOZICE TOUR.
Ceny: Hodnotné ceny od našich partnerů: • ATT INVESTMENTS CZ SE – golfové potřeby • LIKOR - portské.cz – kvalitní značková portugalská vína a dárky pro hráče • PRAŽSKÁ ČOKOLÁDA - kvalitní výrobky oceněné v mezinárodních soutěžích • PROQUIP - golfové oblečení a doplňky, vouchery na odběr zboží. A další ceny od našich partnerů, které jsou ještě v jednání …. •
Úhrada nákladů: Prosíme hotově při registraci. Platba kartou není možná.
Stravování: Snídaně před hrou (vajíčka,párky), bohatá svačina do bagu + oběd po hře formou rautu z výběru tří jídel + moučník a salátový bar. V průběhu hry na jamce č. 10 občerstvení a ochutnávka portského od spol.Likor - portské.cz a čokolád od spol. Pražská čokoláda.
Poplatky: Cena: 2.400,- Kč (fee,občerstvení,startovné) všichni hráči bez reciprocity nebo předplacených fee a bez členství v G.C. KONOPIŠTĚ. 900,- Kč (zapsání výsledků, občerstvení, startovné) hráči G.C. KONOPIŠTĚ a členové recipročních klubů (ČGK, PGK - vše v daném limitu dle dohody mezi kluby) a majitelé voucherů do hry a předplacené hry od COLF CUT.
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
Společná HCP 0-16StablefordAnoAno
Společná HCP 16,1-26StablefordAnoAno
Společná HCP 26,1-36StablefordAnoAno
Společná HCP 36,1-54StablefordAnoAno
brutto mužiStablefordNeNe
brutto ženyStablefordNeNe
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
YELLOW+9,054,00100M
RED+9,054,00100F

1.5.9012.22688, 03.09.2024 12:36 , počet registrovaných uživatelů : 67503