GOLF DIGEST OPEN TOUR 2023

Základní údaje
Zahájení: 11.06.2023 v 9:00
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Mnich
Podmínky turnaje
Turnaje se mohou zúčastnit pouze REGISTROVANÍ HRÁČI na serveru ČGF, kteří splňují amatérský status a mají uhrazeny poplatky turnaje. Hraje se podle Pravidel golfu a Místních pravidel hřiště. Do soutěže bude přijato maximálně 100 hráčů. Vítězem kategorie se stane hráč/hráčka s nejvyšším počtem stablefordovy´ch bodů. V turnaji je povoleno používat vyhovující měřicí zařízení. Použití golfových bugin je zakázáno s výjimkou případů schválených soutěžním výborem. Výsledky a celkové zhodnocení turnaje najdete na našem webu
Další informace
Popis: GOLF DIGEST OPEN TOUR 2023 je součástí celoroční série, kdy se do průběžné tabulky započítávají stablefordové body uhrané na jednotlivých turnajích. Turnaj je vypsán na 18 jamek, stableford a úpravu HCP. Hraje se podle platných pravidel golfu a místních pravidel hřiště. Do soutěže bude přijat pouze stanovený počet hráčů, viz KAPACITA TURNAJE. V turnaji je povoleno používat PRAVIDLŮM VYHOVUJÍCÍ měřicí zařízení a jiné Pravidlům odpovídající elektronická zařízení. Použití golfových bugin je zakázáno s výjimkou případů schválených soutěžním výborem. VÝSLEDKY budou zveřejněny na serveru ČGF. Průběžnou tabulku série GDOPT 2023 naleznete na serveru www.golfdigest.cz. Kompletní KALENDÁŘ TOUR je zveřejněn na webu www.golfdigest.cz. SYSTÉM KVALIFIKACE: na finálový turnaj 2023 postupuje 15 nejlepších hráčů z průběžné tabulky s jejich 8 nejlepšími uhranými výsledky.
Přihlášení: Pouze přes server ČGF. Oficiální startovní listina bude zveřejněna v záložce STARTOVNÍ LISTINA nejpozději den před zahájením turnaje v 18.00 hodin. Oficiální startovní listina bude zveřejněna v záložce STARTOVNÍ LISTINA nejpozději den před zahájením turnaje v 18.00 hodin.
Způsob startu: postupný z jamky č. 1 a 10 od 9:00 hod
Vítězství: Výsledky a celkové zhodnocení turnaje najdete na našem webu: www.golfdigest.cz. VÍTĚZEM KATEGORIE je hráč s nejvyšším počtem uhraných stablefordových bodů.
Ceny: NEJLEPŠÍ TŘI HRÁČI ve vypsané kategorii získávají věcné ceny v souladu s Pravidly amatérského statusu. Na turnaji neprobíhá vyhlašování vítězů a ceny budou zaslány výhercům na domácí adresu.
Úhrada nákladů:
Stravování:
Poplatky: STARTOVNÉ (s výjimkou bonusového turnaje na hřišti PANORAMA) 600 KORUN PLATÍ pro předplatitele magazínu Golf Digest C&S a členy domovského klubu s uhrazeným ročním poplatkem. Ostatní hráči hradí jak STARTOVNÉ, tak platné hrací fee. Úhrada poplatků v den turnaje je možná na místě pouze v hotovosti. STARTOVNÉ zahrnuje občerstvení do hry, zpracování výsledků, organizaci turnaje a ceny pro vítěze kategorie. Jako úhradu hracího poplatku NELZE uplatnit fee virtuálních golfových klubů (ČGK, Davis Club, Greenfee Club – Pražský golfový klub, Bestgolf Blue Sky, StredaIniak a další.) SLEVY na hrací fee lze uplatnit pouze po dohodě s provozovatelem hřiště. Možnost platby předem na účet 108108881/5500 variabilní symbol: členské číslo ČGF. Přihlaste se na turnaj a poté platbu proveďte kdykoli, třeba pár dní před turnajem. POZOR, platba musí přijít do pátku před turnajem
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
HCP 0 - 20StablefordAnoAno
HCP 20,1 - 54StablefordAnoAno
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
RED+9,054,00100F
YELLOW+9,054,00100M

1.5.8878.32526, 22.04.2024 18:04 , počet registrovaných uživatelů : 65757