SPG Tour 2023 - 4. kolo - Dagmar SVOBODOVÁ - Vernisáž obrazů

Základní údaje
Zahájení: 11.06.2023 v 10:00
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Úholičky - Snail Driving Range
Podmínky turnaje
Vítáni jsou hráči golfu s HCP i bez HCP. Registrace na serveru ČGF nebo na kontaktních informacích uvedených v části Přihlášení, dobrá nálada a registrace 20 min. před začátkem turnaje a přítomnost na startu 5 min. před časem startu. Měřící přístroje jsou povoleny, hráči se během kola nesmějí jakkoli svézt - golf cart nejsou povoleny.
Další informace
Popis: Přijďte se projít, zahrát si golfový turnaj, zúčastněte se vernisáže tvorby Dagmar SVOBODOVÉ - Výstava obrazů, vezměte s sebou rodinu nebo přátele, užijte si zajímavý den s občerstvením. Všichni, kdo si chtějí užít turnaj, vernisáž i občerstvení naplno, využijte možnosti veřejné dopravy na hřiště - vlaková zastávka tratě Praha - Ústí nad Labem je přímo pod hřištěm s krásnou procházkou nahoru ke hřišti a obdobně zpět. Vítáni jsou hráči golfu s HCP i bez HCP. Naše hřišťě vás nepřekvapí kvalitou fairwayí, greenů nebo bunkerů, ale určitě si užijete krásné výhledy na zákruty řeky Vltavy, Prahu nebo Řež přímo ze hřiště nebo ničím nerušený výhled z kamenného ostrohu pod hřištěm. Naše hřiště je skvělé pro začínající golfisty a výzvou pro zkušené. Nenajdete lepší možnost tréninku krátké hry, cit pro každou hůl, vzdálenost úderu a hry z roughu. Vítáni jsou všichni, kdo chtějí strávit příjemný den a užít si úžasnou atmosféru našeho golfového hřiště. Turnaj je na 18 jamek netto STB. Hraje se podle Pravidel golfu, Místních pravidel hřiště a Podmínek soutěží ČGF na rok 2023.
Přihlášení: Registrace probíhá přes webový server České golfové federace - www.CGF.cz, prostřednictvím mobilní aplikace České golfové federace nebo přes webový server www.TeeTime.cz nebo prostřednictvím mobilní aplikace TeeTime. Hráči bez HCP nebo zájemci o turnaj po uzávěrce přihlášek na turnaj se mohou registrovat na e-mailu: Radek.NOVAK@GolfSnail.cz nebo na telefonním čísle: +420 724 261 111.
Způsob startu: Cannon start dle počtu účastníků. Startovní listina bude sestavena na místě dle požadavků účastníků. Případné info na e-mailu: Radek.NOVAK@GolfSnail.cz nebo na telefonním čísle: +420 724 261 111. Prosíme o přítomnost hráčů na startu 20 min před časem startu.
Vítězství: Vyhodnocují se první 3 hráči s nejvyšším počtem netto STB.
Ceny: Vyhlášení 3 nejlepších hráčů na netto STB, ceny pro nejlepší.
Úhrada nákladů: Platba v hotovosti nebo kartou při registraci.
Stravování: Občerstvení bude zajištěno jak před turnajem, do bagu, tak v průběhu turnaje a po turnaji.
Poplatky: Cena turnaje je 600 Kč za každého - zahrnuje denní hrací fee a startovné. Členové klubu Golf Snail Klub Úholičky platí pouze startovné 300 Kč za každého hráče. Děti do 12 let platí 400 Kč - zahrnuje denní hrací fee a zlevněné startovné. Dvě děti a více s hrajícím dospělým platí 300 Kč za každé dítě - zahrnuje zlevněné fee a zlevněné startovné. V rámci poplatků turnaje získávají všichni účastníci neomezený přístup na hřiště v průběhu dne turnaje včetně drivingu, občerstvení před turnajem a v průběhu turnaje a po turnaji, hřiště i driving budou uzavřené v průběhu turnaje jen pro účastníky turnaje.
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
Všichni - STBStablefordAnoAno
Muži - BruttoNa rányNeAno
Muži - STBStablefordAnoAno
Všichni - BruttoNa rányNeAno
Ženy - BruttoNa rányNeAno
Ženy - STBStablefordAnoAno
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
RED+9,054,00100F
YELLOW+9,054,00100M
REDBEZBEZ0100F
YELLOWBEZBEZ0100M

1.5.8864.29080, 08.04.2024 16:09 , počet registrovaných uživatelů : 65624