BMW KOPECKÝ GOLF CUP 2023/2

Základní údaje
Zahájení: 11.06.2023 v 10:00
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Barbora
Podmínky turnaje
Způsob hry: Na STBL netto body v rámci průběžných turnajů. Do celkové pořadí však bude započítáván součet uhraných stablefordových bodů netto a brutto. Žebříček: Pro zapsání do celkového žebříčku je potřeba odehrát alespoň 1 turnaj základní části. Pro započítání výsledků do finále minimálně 2 turnajů základní části (bude započítáno dvou nejlepších výsledků v základní části). Finálový turnaj je otevřen i všem golfistům, kteří neodehráli žádný turnaj.
Další informace
Popis: Bodování: BMW KOPECKÝ GOLF CUP 2023 se hraje na stablefordové body. Průběžné turnaje budou hrány na STBL netto body, vedlejší kategorie na STBL brutto body. Do celkového pořadí se bude započítávat součet těchto bodů. V rámci jednotlivých turnajů budou hráči soutěžit v příslušných kategoriích dle aktuální hcp.
Přihlášení: Na webu cgf.cz nebo telefonicky na recepci hřiště tel. 721 005 496. Změna termínů a časů vyhrazena. Požadavky na fligthy je možné hlásit na recepci Golf Resortu Barbora.
Způsob startu: zahájení v 10 hodin, poté rozchod na jamky a pak cannon start
Vítězství: Dle platných pravidel golfu. Vyžadováno je také dodržování místních pravidel. Každý hráč svým přihlášením do turnaje souhlasí s pořizováním fotografií během turnaje a jejich následným zveřejněním. Změny termínu, formátu a kategorií (před odehráním prvního turnaje) vyhrazeny!
Ceny: V každém turnaji série oceňujeme první tři místa v každé kategorii z kolekce „BMW LifeStyle“ a věcnými cenami. V celoročním žebříčku budou oceněni první tři hráči ve společné kategorii (součet Stablefordů netto a brutto). Celkovým vítězem za celou sezonu se stane hráč/ka, který/á získá nejvyšší počet bodů (součet Stablefordů netto a brutto). Hlavní cenou celoroční soutěže budou velmi hodnotné VOUCHERY pro první tři hráče v celoročním žebříčku na nákup do obchodu BAGOSPORT.CZ a pro celkového vítěze bude připraven putovní skleněný pohár. Tento pohár se štítkem vítěze bude vystaven v autosalonu BMW KOPECKÝ AUTO v Ústí nad Labem. Celkovým vítězem celé série se může stát pouze hráč, který bude mít odehráno alespoň 2 turnaje základní části (2 nejlepší výsledky se započítávají) a finále. V případě rovnosti bodů bude přihlédnuto k výsledku ve finálovém kole. Pokud bude rovnost bodů přetrvávat, pak bude rozhodnuto na základě počtu brutto bodů. Na každém turnaji budou vložené soutěže. Longest Drive – muží a ženy zvlášť na vybrané jamce v den turnaje. Na jamce par 3 se bude hrát nereast to the pin – společná na vybrané jamce v den turnaje. Nevyzvednuté ceny při vyhlášení výsledků propadají do slosování a výherce na ně ztrácí nárok.
Úhrada nákladů:
Stravování: Snídaně formou bufetu před hrou, občerstvení ve hře na jamce č. 1 a 9, po hře oběd.
Poplatky: Startovné je ve výši 1.190,-Kč a zahrnuje snídani formou bufetu před hrou, občerstvení ve hře a po hře oběd. FEE 0,-Kč
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
HCP 0 - 14,9StablefordAnoAno
HCP 15 - 22StablefordAnoAno
HCP 22,1- 54 (omezení na 36)StablefordAnoAno
společná Brutto StablefordNeAno
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
YELLOW+9,954,013100M
RED+9,954,00100F
RED+9,054,0012M

1.5.8880.37213, 24.04.2024 20:40 , počet registrovaných uživatelů : 65792