Ladies challenge - 4. ročník - ZRUŠENO

Základní údaje
Zahájení: 09.06.2023 v 15:00
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Zlín
Podmínky turnaje
Hraje se podle Pravidel golfu R&A, Soutěžního řádu ČGF a Místních pravidel GCLKO (na score card). Je povoleno používání elektronických měřících zařízení. Je zakázáno mít zapnutý zvuk na telefonu a telefonovat (s výjimkou situací při ohrožení života nebo zdraví hráčů či v případě nutnosti volat rozhodčího turnaje) - trestem za porušení tohoto pravidla je diskvalifikace. V případě nízkého počtu startujících v některé ze soutěžních kategorií si pořadatel vyhrazuje právo kategorie upravit nebo sloučit tak, aby došlo k proporcionálnímu rozdělení hráčů. Tempo hry - každá skupina hráčů je povinna dokončit prvních devět jamek nejpozději za 2:30 hod. Přihlášením na turnaj stvrzuje hráč, že se seznámil a souhlasí se všemi podmínkami souvisejícími s konáním turnaje uveřejněnými na serveru ČGF a zároveň hráč uděluje pořadateli souhlas se sběrem osobních údajů, pořizováním fotografií, videozáznamů, jejich zpracováním a zveřejněním. Flighty na startovní listinu jsou primárně skládány dle HCP. V případě přihlášení hráče do turnaje po zveřejnění startovní listiny na stránkách ČGF, bude hráč zařazen do posledního flightu, pokud nebude po dohodě stanoveno jinak. Pro individuální složení flightů pište na e-mail: jitka.cupakova@gclk.cz nebo volejte 739 079 911 nejpozději den před konáním turnaje do 15 hodin. Startovní listina bude zveřejněna na serveru ČGF od 20 hodin večer před konáním turnaje. Všechny hráčky jsou povinny být 10 minut před startem na odpališti jamky z níž startují. V případě, že přihlášená hráčka není schopna se dostavit ke startu, je povinna se odhlásit a to nejpozději 2 hodiny před plánovaným startem VÝHRADNĚ FORMOU SMS ZPRÁVY na tel: 739 079 911. Seznámení hráček s místními pravidly se koná 30 minut před zahájením turnaje.
Další informace
Popis: V tento den bude hřiště v Kostelci vyhrazeno pouze a jen něžnější a krásnější část pokolení. Podmínkou je účast minimálně 12 hráček. Pozvěte golfové kamarádky a všechny známe, aby se nás sešlo co nejvíce. Pro golfistky všech úrovní bude nachystán turnaj na 9 jamek. Můžete s sebou vzít ale i kamarádky zatím golfem nepolíbené, pro které bude připravena golfová výuka s milým trenérem :-) Prosím o nahlášení předem na tel.: 739 079 911 nebo na email jitka.cupakova@gclk.cz Všechny se pak sejdeme v klubovně, necháme se zkrášlit od Mary Kay, dáme si dobrou večeři a užijeme si příjemní letní večer.
Přihlášení: Na serveru www.cgf.cz v sekci turnaje nebo na email jitka.cupakova@gclk.cz
Způsob startu: Cannon start v 15:30.
Vítězství: Nejvyšší počet STB. V případě nerozhodného výsledku o 1. místo se po dohrání soutěžního kola pokračuje systémem „náhlá smrt“ od jamky č. 1.
Ceny: Poháry pro 1. - 3. místo. Věcné ceny.
Úhrada nákladů: Každá hráčka uhradí startovné v době prezentace od 14:30 hodin.
Stravování: Welcome drink, večeře po skončení turnaje. Přihlášené hráčky se specifickými stravovacími potřebami (alergie, bez lepku, vegetariáni apod.) hlaste své požadavky nejpozději den před konáním turnaje.
Poplatky: Startovné vč. FEE řádné členky: 450,- Kč roční hráčky: 650,- Kč reciproční hráčky: 750,- Kč ostatní hráčky: 950,- Kč Negolfistky: 350 Kč
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
Golfové nadšenkyně HCP +4 - 54StablefordAnoAno
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
BLUE+4,012,00100F
RED12,154,00100F

1.5.8836.29028, 11.03.2024 16:07 , počet registrovaných uživatelů : 65439