GOT-BY PGK.CZ - 3X KAT. VÝHRY VIP GF+TITLEIST ATD...+ BOHATÉ OBČERSTVENÍ + DEGUST VÍN + NEAREST NA 3PARECH+O FEE NA ALBATROSS

Základní údaje
Zahájení: 21.05.2022 v 10:30
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Konopiště
Podmínky turnaje
Série 7 turnajů GOLF OPEN TOUR 2022 - BY PGK.cz je určena všem amatérským hráčům. Svou účastí souhlasí se všeobecnými podmínkami turnajů zveřejněných na stránkách www.GOLFOPENTOUR.cz. Všechna práva vyhrazena. Účastí na turnaji hráč bere na vědomí, že pořadatel pořizuje foto dokumentaci z turnaje a souhlasí s jejím přiměřeným použitím v galeriích na www.golfopentour.cz a reportech na sociálních sítích spravovaných pořadatelem. Vítězové kategorií jsou povinní si převzít ceny osobně, pokud se tak nestane ceny propadají.
Další informace
Popis: Turnaj na 18 jamek s postupným startem. Hraje se podle Pravidel, soutěžního řádu ČGF, provozního řádu a místních pravidel hřiště. Vložené soutěže: Nearest to Pin na všech 3. parových jamkách, Nejlepší Brutto na rány ze hry. Vítězové kategorií jsou povinní si převzít ceny osobně, pokud se tak nestane ceny propadají. Náhradní ceny mohou obdržet i hráči v dalším pořadí od 4.místa, aby mohlo být pořízeno foto z turnaje, pokud toto nařídí ředitel turnaje. Vítěz, který se nedostaví na vyhlášení si může domluvit náhradní cenu útěchy.
Přihlášení: Přes server ČGF, nebo případně na tel: 608 037 575 Buggy do turnaje povoleny po domluvě.
Způsob startu: postupný start z jamky č.1 dle startovní listiny, která bude k dispozici zde v příloze 20.5. od 20.00hodin a i na www.golfopentour.cz, v sekci startovní listiny, startovní časy od 10:30 hod
Vítězství:
Ceny: POZOR !!! Na posledním turnaji prvních 10 hráčů v pořadí mají možnost si vybrat z těchto 10 cen např: Hlavní cenou je BALÍČEK 7x fee(z výběru ČM, Zbraslav, Pyšely, Mstětice, Beřovice), dále bude k výběru 5x PGK - karta nabitá od 2 fee do 10ti fee na golfové hřiště jako Albatross nebo Konopiště nebo Karlštejn nebo Beroun nebo Kunětická Hora nebo Kácov nebo Hodkovičky atd... na rok 2022-23. Dále vouchery do restaurací a vouchery na masáže, vouchery od firmy AVACOM.cz na baterie do notebooku a ke golf vozíkům, archivní vína + míčky Titleist Pro V1x od partnera AVACOM.cz . Vítězové základních turnajů obdrží věcné ceny, poháry, vína, FEE od Green Fee Clubu a Pražského Golfového Klubu a golfové zboží. NA POSLEDNÍM TURNAJI LOSUJEME hlavní CENY V TOMBOLE!!!! Seznam všech cen je průběžně aktualizován na příslušném odkazu na www.GOLFOPENTOUR.cz Odměníme první 3 hráče v každé kategorii + Nearest to Pin na všech 3 parech, Brutto na rány ze hry atd...Více na odkazu turnaje níže: www.golfopentour.cz Do žebříčku nejlepších hráčů TOUR se účastnické body přičítají po každém odehraném turnaji, kde se počítá 6 nejlepších výsledků v sezoně. Kdo bude mít nejvíce bodu vyhrává. Do finále postupují všichni a poslední turnaj bude o dvojnásobné body. Hlavní cenou je BALÍČEK 7x fee(z výběru ČM, Zbraslav, Pyšely, Mstětice, Beřovice) může vyhrát každý kdo se zúčastní nejvíce turnajů, nebo také losem skorekarty na posledním turnaji TOUR pokud se zúčastnil alespoň 5 turnajů jako to bylo v předešlých ročnících 2010 - 2021 !!! Aktuální seznam cen je uveden v propozicích jednotlivých turnajů a na www.GOLFOPENTOUR.cz.
Úhrada nákladů: Pouze Hotově na recepci klubu ( platební karty nejsou akceptovány )
Stravování: Bohaté občerstvení do bagu s vodou a kolou + 9.jamka nabízí domácí dobroty s alko a nealko ochutnávkou. Degustace vín od vinařství HORT! KAŽDÝ DOSTANE ZDARMA TAŠKU A UVNITŘ JSOU SLEVY OD PARTNERŮ TOUR + PŘEKVAPENÍ.
Poplatky: V ceně je Green fee + bohaté občerstvení s ochut. vín + turnajový servis + zpracování výsledků, marshal + rozhodčí + vložené soutěže + ceny do turnaje za 300.000,- atd.). Startovné: pro ostatní hráče jako jsou řádní členi GCKO + dále hráči s volnou hrou Pražského Golfového Klubu(Green Fee Clubu) + dále hráči ČGK v limitu + karty + vouchery atd... Poplatek je včetně (Bohatého občerstvení s ochut. vín + 9.jamka nabízí domácí dobroty a alko + nealko + zpracování výsledků + ceny do turnaje za 300.000,- atd.) Platbu prosíme pouze hotovostní.
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
Společná HCP 0-19,9StablefordAnoAno
Společná HCP 20 - 54StablefordAnoAno
společná brutto na rányNa rányNeNe
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
WHITEPRO12,00100M
YELLOW12,154,00100M
BLUEPRO12,00100F
RED12,154,00100F

1.5.8836.29028, 11.03.2024 16:07 , počet registrovaných uživatelů : 65439