HEZKÁ HRA 2022 - MAJOR

Základní údaje
Zahájení: 22.05.2022 v 9:00
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Kunětická Hora
Podmínky turnaje
Jednotlivé turnaje Hezké hry jsou hodnoceny samostatně dle pravidel golfu R&A a místních pravidel. V první kategorii se hraje na rány s plným odpočtem hracího hendikepu, v dalších systémem stableford, vše na úpravu HCP. Používání schválených měřících přístrojů je povoleno. Nutno dodržovat tempo hry.
Další informace
Popis: Hezká hra je otevřená série turnajů pro všechny amatérské hráče, kdy se výsledky jednotlivých turnajů započítávají do celoročního žebříčku. V závěru sezóny následuje finálová série turnajů o konečné umístění a atraktivní ceny. Šampión klubu, Nejlepší žena, Vyzrálý šampión, Florida Challenge, hendikepové kategorie, Sniper, Pařiči a další. Více na www.hezkahra.cz
Přihlášení: na cgf.cz, případně www.hezkahra.cz, nebo na tel: 603 822 156.
Způsob startu: postupný start z jamky č.1 dle startovní listiny, která bude k dispozici 21.5. od 20.00 hodin na www.hezkahra.cz, v sekci startovní listiny, startovní časy od 9:00 hod.
Vítězství: Celoroční vítězové soutěží a další hráči v pořadí obdrží hodnotné ceny. Kompletní seznam a systém hodnocení na www.hezkahra.cz
Ceny: První tři v kategoriích zlatá, stříbrná, bronzová a vítěz kategorie zelená obdrží skvělá portugalská vína, míčky, poukázky na odběr zboží u vybraných partnerů, golfové potřeby a mnohé další. Longest drive muži – ženy, nearest na každém tříparu s vlastním výběrem ceny, soutěž na třinácté jamce s pivovarem Horymír, pro aktivní členy HH - Hole in one na všech jamkách o dvě volná fee na další turnaje, Sniper Hezké hry, tipovačka na vlastní výsledek, cena útěchy a další originální odměny. Na major turnaji navíc vyhlašujeme celkového vítěze v součtu brutto + netto. V případě neúčasti hráče při vyhlášení výsledků turnaje se nepřebrané ceny zařazují do tomboly, nebo se posouvají pořadím.
Úhrada nákladů: v hotovosti na místě
Stravování: občerstvení do bagu - ovoce, sladkost, pití
Poplatky: Celková cena 1550,- Kč. Platba v hotovosti na místě. V ceně je občerstvení do hry, turnajový servis, zapsání výsledku, marshal, rozhodčí, organizace turnaje, hodnotné ceny, vložené soutěže, cena útěchy, vyhlášení výsledků. Členové domácího klubu a volná hra platí pouze startovné 350,-Kč + 200,-Kč resortu za zapsání výsledku.
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
0-9 zlatá na rány s odpočtem HCPNa rányAnoAno
9,1-15 stříbrná na rány s vyrovnánímNa rányAnoAno
15,1-20 bronzová na rány s vyrovnánímNa rányAnoAno
20,1-54 zelená na rány s vyrovnáním HCPNa rányAnoAno
best brutto stable společná StablefordNeNe
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
YELLOW+9,054,00100M
RED+9,054,00100F

1.5.8875.22967, 19.04.2024 12:45 , počet registrovaných uživatelů : 65671