Texas scramble dvojic

Základní údaje
Zahájení: 21.05.2022 v 8:30
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Semily
Podmínky turnaje
Hraje se 1x18 jamek na rány TEXAS SCRAMBLE /viz popis hry/ s odpočtem HCP dvojice (netto rány). Nehraje se na úpravu HCP.

Hraje se podle platných Pravidel golfu a Místních pravidel hřiště GCS.

Dvojici mohou tvořit i smíšené páry

Hrací HCP dvojice = 1/3 z celkového součtu přesných HCP hráčů. Maximální HCP hráče použitý pro výpočet HCP dvojice je 36.

Odpaliště: Muži - ŽLUTÁ, ženy - ČERVENÁ

Další informace
Popis: Hráči zahrají drive ze svých odpališť a vyberou si delší, nebo výhodnější z nich a z tohoto místa zase oba zahrají druhé rány. Opět vyberou nejlepší míč a zase oba pokračují z tohoto místa. Takto pokračují až do jamky. Poloha vybraného míče se označí v poli a v překážkách týčkem, na greenu markovátkem. Hráči v poli i v překážkách míč umísťují co nejblíže označené poloze (max. na délku skóre karty), ne blíže k jamce. V bankru - před umístěním je možné bankr uhrabat. Pořadí hry si mohou hráči pro každou ránu volit libovolně.
Přihlášení: Přihlášky soutěžních dvojic na přihlašovací listině v klubovně GCS, nebo na e.mailové adrese gcs@outlook.cz

Ke jménům hráčů vždy doplňte registrační číslo
Způsob startu: Postupný z odpaliště jamky č.1
Vítězství: Nejnižší počet netto ran dvojice. V případě shodného výsledku na prvním místě rozhodne o vítězství: a) vyšší hrací hcp dvojice b) výsledek na poslední deváté, šesté, třetí nebo první jamce c) los, na dalších místech pak nižší hrací hcp dvojice
Nejnižší počet brutto ran dvojice. V případě shodného výsledku na prvním místě rozhodne o vítězství rozehrávka „Náhlá smrt“ hraná na jamkách stanovených soutěžním výborem.
Ceny: Hodnotné - v kategorii NETTO v poměru 1:5, v kategorii BRUTTO pouze nejlepší dvojice.
Úhrada nákladů: Ne
Stravování: Možné v místě
Poplatky: Vklad do soutěže je 400,- Kč za dvojici /+ FEE pro nečleny GCS a členy GCS s udržovacím poplatkem/. Vklad je nutné uhradit v hotovosti při registraci soutěžní dvojice v recepci klubu
Kategorie turnaje

Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
RED+9,054,00100F
YELLOW+9,054,00100M

1.5.8836.29028, 11.03.2024 16:07 , počet registrovaných uživatelů : 65366