RÁNA Z MILOSTI 2022 - XVII.ROČNÍK - 1. termín

Základní údaje
Zahájení: 08.10.2022 v 9:00
Počet dní: 1
Pořadatel::
Hřiště: Český Krumlov
Podmínky turnaje
TURNAJ SI MOHOU ZAHRÁT ÚPLNÍ ZAČÁTEČNÍCI POKUD JSOU VE DVOJICI S HRÁČEM ČI HRÁČKOU, KTEŘÍ JIŽ HCP uhraný mají. Dvojice hráčů má pro tento turnaj stanovený hrací hendikep, který byl spočítán dle pravidla: 60% aktuálního nižšího HCP + 40% aktuálního vyššího HCP hráčů ve dvojici. Hráči s HCP > 36 hrají v tomto turnaji s HCP 36. Vítězi a majiteli připravených cen se stanou dvojice, které získají nejnižší počet bodů: počet ran minus hrací hendikep pro tento turnaj. Turnaj se hraje na rány, oba hráči dvojice odehrají z týčka první ránu. Pro druhou a další ránu až do dohrání jamky si vyberou výhodnější pozici jednoho míčku (druhý míček se sebere). Dohodnou se ve dvojici kdo bude začínat směr jamka a takto se postupuje až na green a do dohrání jamky.
Další informace
Popis: 17.ročník skvělého gurmánského turnaje spolupořádaného se Svachovkou se letos uskuteční opět ve 3 termínech a všechny termíny budou v říjnu před změnou času!
Přihlášení: www.cgf.cz, recepce@golfck.cz hráče - hosty Svachovky prosíme aby se nezapomněli přihlásit i do turnaje přes naši golfovou recepci nebo přes stránky ČGF
Způsob startu: canon start z 18ti jamek + B flighty - sraz hráčů ve vnitřním nádvoří před hostincem Glokner Svachovka kde pro vás bude připravená snídaně a pak v 9,30 slavnostní zahájení turnaje!
Vítězství: POHODA-PŘÍRODA-GOLF
Ceny: věcné pro 1. - 5. místo netto, a 1x cena pro nejlepší brutto dvojici
Úhrada nákladů:
Stravování: Snídaně: škvarková a bůčková pomazánka, koláčky, pro zahřátí horká česnečka, nápoje snídaně: přípitek slivovice, grog, punč, svařák, čaj, čokoláda. Oběd: ovar, křen,chléb 2 druhy, zabíjačkový guláš, polévka prdelačka s kroupami večeře: jitrnice,jelita, zelí,brambory, řízky, tlačenka. V altánku u jamky 1/11 bude po celou dobu golfového turnaje Pivo Glok 12st, 7st, horký čaj, rum, do bagu - připravený mix nápojů u registrace
Poplatky: PLATBA POUZE V HOTOVOSTI - DĚKUJEME, ŽE SI PŘIPRAVÍTE DROBNÉ! green fee pro platící hráče: 500 Kč, startovné pro všechny: 200 Kč + celodenní občerstvení: 1000 Kč (platí i nehrající doprovod - v ceně je snídaně - oběd - večeře - nápoj do bagu, nápoje v altánku - pivo, horký čaj, rum)
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
DVOJICE - TEXAS SCRAMBLETexas scramble (na rány)NeNe
Odpaliště

1. kolo
OdpalištěHcp OdHcp doVěk odVěk doPohlaví
RED+9,054,00100F
YELLOW+9,054,00100M

1.5.8880.37213, 24.04.2024 20:40 , počet registrovaných uživatelů : 65812