Teetime Shot

Vítej v novém vydání informačního bulletinu TeeTime Shot

Zpět na bulletin

V Hostivaři mají vždy něco navíc

V Hostivaři nezaháleli a připravili pro golfisty spoustu zajímavých akcí, turnajů a udělali několik úprav na hřišti…

Na co všechno se můžete těšit?

Levnější hra

Od jara se hraje v Hostivaři za výhodnějších podmínek. Upravili časová pásma a hostivařskou devítku si tak můžete zahrát od 290 Kč. Levné pásmo platí ve všední den od 11.00 do 13:00 a každý den po soumraku.

Trénink od 260 Kč měsíčně

To, že můžete během dne odpálit neomezený počet míčků a trénovat tak celý den pouze za cenu celodenního vstupného, je už známá věc. Ale celoroční tréninková karta posouvá hranice ještě dál. Měsíční trénink vás s ní vyjde jen na pár stovek.

Kurzy golfu zdarma

V Hostivaři ví, že hrát golf s parťákem je mnohem větší zábava. Každý má ve svém okolí nějaké negolfisty, a to vám hostivařští pomohou změnit. Přihlaste své blízké do dvouměsíčního kurzu, který absolvují zdarma. A jestli už handicap mají, můžete je pozvat na hřiště – nově se totiž jako členové DRIVE plus můžete o svých 15 fíček podělit s přáteli.

Více než 130 turnajů

I letos můžete poměřit své síly s hostivařskou devítkou, ale i s ostatními golfisty na více než 130 turnajích, které pro vás pořádají. A jestli patříte mezi ty, kteří nepotřebují snižovat handicap, ale jen se bavit golfem, tak vás rádi uvidí na turnajích jako jsou Texas dvojic, Noční turnaje, Caddy golf a nebo třeba provázkový. Nuda určitě nebude. Více se dozvíte zde: Turnaje a akce v sezoně 2017 (golfhostivar.cz).


 

Zpět na bulletin